Federació Catalana de Tamborí
Federació catalana de tamborí

BLOG

El Club Esportiu INEF Barcelona i el Barcelona Tamborí Club han participat a la 20ª edició del Torneig de Tamborí Indoor que s’ha celebrat a la localitat francesa de Poussan aquest cap de setmana.

L’equip masculí del Club Esportiu INEF Barcelona format per Marc Satorra, Ferran Badia, Sergi Andújar i Jordi Moncusí no ha pogut superar la fase de grups de la categoria A. 5 a 7 amb Florensac (vigents Campions d’Europa); 4 a 7 amb Cournonsec i 7 a 1 amb Jacou han estat els resultats dels partits. Bon joc però insuficient per tal de guanyar a rivals històrics que encara demostren està per damunt de l’equip de Barcelona.

En la categoria femenina; Aida Dominguez, Neus Serra, Aina Hernando i Joana Carbó; jugadores del conjunt de l’INEF Barcelona no han pogut avançar cap a la final després d’haver perdut contra l’USP Poussan (5 a 7) i Narbonne (5 a 7). Les catalanes han tingut alts i baixos durant els dos partits i l’entrenador Marc Satorra està intentant buscar quina és la peça que falla per posar-hi sol·lució abans que es realitzi la Copa d’Europa.

Pel que fa a la categoria B masculina; el Barcelona Tamborí Club representat per Quim Espósito, Marc Juárez, Christian Cirera i Nau Marieges ha pogut arribar a quarts de final.  En la fase prèvia va demostrar ser el millor equip del grup després de guanyar amb solvència a Florensac (7 a 5) i Sant Mathieu (7 a 4).

Un bon partit contra Beziers va permetre als catalans arribar als quarts de final; però la manca d’iniciativa davant l’equip de Notre Damme de Londres va impedir que aconseguissin una plaça per les semifinals.